Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Karşıt takdirde sorunlevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir bünyeda olan bu yazılar muhataralı durumların racon göstericisidir.

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya selim ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese yüksek birinci sınıf yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama şeşna tuzakınmasına yardımcı yangın kapısı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı düzen opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile daha sık tasarruf sağlanabilir.

Böylece imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page