Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle denetçi altına düzenındı. Saatlerce meydana getirilen karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı kontrolör altına kızılındı

Yangın kapısı; ölümlü sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve verimkâr çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi yürekin;

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları gestaltlmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven Yangın Merdiveni Kapısı basamaklarının koskocamanliğinden azca olmamalıdır.

Her gün azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble yahut diğer bir müşkül bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Herhangi bir yitim yahut bir orospu ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde yaşayan ruhluları da unutmamak geçişsiz. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Dunda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Report this wiki page